Burkoló Széll Kálmán tér

Burkoló Széll Kálmán tér

Padlóburkolás, falburkolat fürdőbe, burkoló Széll Kálmán tér: +36 30 302 9545 kádcsere, csempe felrakás, greslapozás, kültéri burkolás.

Köszöntöm honlapomon, Pinczés Bertalan burkoló vagyok, vállalok kisebb kõmûves munkákat és fõleg burkolást Széll Kálmán tér területén és környékén. 1992-ben végeztem tanulmányaimat és megszerezve a MAPEI mestervizsgát, 1997 óta burkolóként dolgozom Széll Kálmán tér régiójában. Egyedi megbeszélés alapján az ország bármely pontján vállalok munkát. Bármilyen jellegû épületburkolásról is legyen szó, biztos lehet benne, hogy többéves gyakorlattal és számos elkészített munkával a hátam mögött, megbízható és magas színvonalú burkolást kap.

Pinczés Bertalan burkoló Széll Kálmán tér

Tapasztalatból tudom, hogy az igényes, szép és ízléses munkához türelmen, tapasztalaton kívül a szakma szeretete is elengedhetetlen feltétel. Számomra a munkám egyben a hivatásom is, ezért a szakértelem, a pontosság és a megbízhatóság az elsõ számú szempontok közé tartoznak a kivitelezés folyamán. Szinte minden olyan anyaggal dolgoztam már, mely a korszerû építõiparban használatos.

Burkoló Széll Kálmán tér – vállalkozásom fõ profilja: burkolás

Tevékenységem fõ vonalakban az alábbi területekre terjed ki:

– Mindennemû hidegburkolás kül- és beltérben egyaránt: fürdõszoba, nappali, konyha, medence, merülõmedence, terasz.

– Természetes kõburkolatok falra, lábazatra, homlokzatra, padlóra.

– Terméskõ burkolat lerakása

– Térkõ burkolat lerakása

– Bontott tégla burkolat lerakása

– Üvegtéglából falazat készítése.

– Márvány, gránit burkolás

– Linóleum burkolat lerakása

– Laminált parketta lerakása.

– Kisebb kõmûves munkák: falazás, vakolás, betonozás, aljzatkiegyenlítés

Vállalom félbehagyott munkák befejezését is!

Burkoló Széll Kálmán tér – referenciamunkák

Burkoltam Hajdú Péter medencéjét és dr. Czeizel Endre legközelebbi munkatársának fürdõszobáját, de azt gondolom, hogy beszéljenek helyettem a munkáim. Néhány felvétel megtekinthetõ a Burkolási referenciamunkáim menüpontban, a megtekintéshez kattintson a képre!

Hidegburkoló Széll Kálmán tér

Amit kínálok:

– Ingyenes felmérés, árajánlat készítés

– Megrendeléstõl függõen anyagbeszerzés

– Egyedi munkák, lézeres vágás

– Látványtervezés: hidegburkolatok tervezési programmal

– 5 év garancia, ha a ragasztó anyagot én biztosítom

A kiváló minõségû MAPEI ragasztókról bõvebben itt olvashat: MAPEI termékek

A megfelelõ csemperagasztó kiválasztása nagy mértékben megnövelheti a burkolat élettartamát. A legjobb burkolást csakis minõségi segédanyagokkal lehet elképzelni és a burkoló is egyszerûbben, precízebben tud velük dolgozni.

Számomra alapvetõ a pontos munkakezdés, a határidõre elvégzett burkoló munka, a precíz, igényes, minõségi kivitelezés.

Burkoló kiválasztása Széll Kálmán tér

Mivel lakása alapjait készül egy szakemberre bízni, mindenképpen tájékozódjon az illetõ szakmai referenciájáról, megbízhatóságáról. Manapság a legtöbb szakember rendelkezik honlappal, ahol akár fényképeket nézegetve is eldöntheti, õ e Önnek a megfelelõ szakember. Kérjen tõle elõzetes, részletes árajánlatot. Minden részletet beszéljenek meg pontosan. Mondja el elképzeléseit és kérdezzen rá a még nem teljesen világos pontokra. Érdeklõdje meg van-e garancia a munkájára.

Burkolóanyagok kiválasztása Széll Kálmán tér

Az ár mellett érdemes a következõ szempontokat is figyelembe venni a burkolóanyagok kiválasztása során.

– Esztétika: passzoljon a lakáshoz

– Mûszaki paraméterek: pl. kopásállóság, tisztítószerekkel való kezelés esetén a foltosodás, csúszásveszély fényes felületû anyagoknál, fagyállóság stb.

– Takaríthatóság: felülettõl függõen az érdesebb lapok nehezebben, míg a sima könnyebben takarítható.

– Színek hatása: a különbözõ színek különbözõ hatással vannak az emberre. Pl. a vörös felfrissít, jókedvre derít, a zöld megnyugtat és figyelmessé tesz, a barna konzervativitást sugároz, a kék relaxációt elõsegítõ, vágykeltõ stb.

Válaszok gyakori kérdésekre

1. Pórozus a beton mit tegyek vele burkolás elõtt?

-Az ajzatot célszerû, mindig alapozni kiegyenlítés, ragasztás elõtt. Nedvszívó ajzatoknál használatos alapozó az úgynevezett mélyalapozó.

2. Nem szeretném leverni a régi csempét, mit tegyek vele, hogy ráragaszthassam az újat?

– Csempét, csempére történõ ragasztásnál, illetve nem nedvszívó ajzatra történõ ragasztásnál is fontos követelmény az alapozás. Ebben az esetben használatos alapozó a D4-es tapadóhíd. Ecsettel, vagy hengerrel felhordva különösen jól tapadó felületet kapunk, melyre már közvetlenül lehet burkolni.

3. Mitõl vízesedik a falam burkolás után?

– Fürdõszoba burkolásánál mindig ügyeljünk a használati víz elleni szigetelésre, ennek elmaradása eredményezheti a falak vizesedését.

Burkolás elõtt, az alapozás után használatos a fólyékony fóliának nevezett egykomponensû kenhetõ szigetelés, mely megakadályozza a falak vizesedését. Min rétegvastagság 1mm, anyagszükséglet kb 1,5kg/M2/mm

4. Kenhetõ szigetelést használtunk a fürdõszobába, mégis vizesednek a sarkok miért?

– Sarkoknál nehézséget jelent a szakkemberek számára, a megfelelõ felület kialakítása a folyékonyfóliával, ezért ott mindig használjunk hajlaterõsítõ szalagot.

5. Medence szigeteléshez, milyen anyagot használjak?

– A kenhetõ szigetelésekbõl léteznek kétkomponensû szigetelések, ezeket teraszhoz, és medencékhez használják, alkalmazható vastagfólia.

6. Terméskövet szeretnék ragasztani, melyik a legideálisabb ragasztó?

-Terméskõ ragasztáshoz sose normál ragasztót használjon, léteznek kifejezetten terméskõhöz használatos ragasztók.

Murexin KL1 ragasztó, KTF55 flex trass ragasztó.

 

Burkolás munkadíj: elõzetes felmérés alapján

Pontos árat csak helyszíni felmérés után tudok adni, miután láttam az elvégzendõ munkát, illetve a megvásárolt burkolóanyagot.

Ha máris úgy gondolja, hogy munkával kapcsolatban szeretne beszélni velem, akkor elér a 06 30 302 9545-ös telefonszámon.

Remélem én fogok eszébe jutni, ha burkolóra lesz szükség Széll Kálmán tér területén vagy környékén!

Burkolómester Széll Kálmán tér – 15 éves tapasztalat, szoftveres látványtervezés, igényes munka: 06 30 302 9545!